x

Twój koszyk

Produkt został dodany do koszyka
Twoje produkty
Wartość koszyka
0
Edycja koszyka Do kasy

Zadzwoń i zamów +48 888 484 138

Jesteś tutaj:

Wolnowar Sous vide Adler AD 6415

Kod produktu: AD6415 | ID produktu: 5111 Produkt fabrycznie nowy. Gwarancja: 24 miesiące
Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415Wolnowar Sous vide Adler AD 6415

Wolnowar Sous vide Adler AD 6415

Kod produktu: AD6415 | ID produktu: 5111 Produkt fabrycznie nowy. Gwarancja: 24 miesiące


cena: 403
Ilość:

Darmowa dostawa już od 199zł (z kodem DW199N)
Wysyłka w 24h
Gwarantowany zwrot pieniędzy

5 osób kupiło ten produkt dzisiaj Ten produkt w tym momencie ogląda 5 użytkowników!
Zadaj pytanie


Dlaczego warto wybrać ten produkt

Sous vide: Zdrowa metoda wolnego gotowania
Ustawienie czasowe od 1 minuty do 99 godzin i 59 minut
Ustawienie temperatury w °C i °F
Gotowanie bez dodatku tłuszczu
Idealny do garnków o wysokości minimum 15 cm
IPX7 odporna na wodę konstrukcja z automatycznym wyłącznikiem bezpieczeństwa

NIEMIECKA JAKOŚĆ W TWOIM DOMU

Wolnowar Sous vide Adler AD 6415
cena: 403

Wolnowar do gotowania Sous vide


Sous vide Slow Cooker ADLER AD 6415 to urządzenie do wolnego gotowania produktów spożywczych, które pozwala zachować ich składniki odżywcze i podkreślić wyjątkowy smak ulubionych dań. Żywność, zapakowana próżniowo w specjalne torebki, umieszczana jest w wodzie w garnku i gotowana w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze, która jest zazwyczaj sporo niższa niż w przypadku tradycyjnego obgotowywania produktów. Gotowanie Sous vide pozwala zachować w potrawach ich składniki odżywcze i podkreślić wyjątkowy smak. Ustawienie temperatury od 20 do 95°C gwarantujące jednostajne gotowanie produktów spożywczych. W urządzeniu możemy ustawić czas gotowania od 1 minuty, aż do niemal 100 godzin.

Gotowanie bez dodatku tłuszczu


W poszukiwaniu sprzętów ułatwiających zdrowe gotowanie dla nas i naszej rodziny, sięgamy coraz częściej po nowoczesne urządzenia jak Sous vide Slow Cooker ADLER AD 6415. Tego typu narzędzia do wolnego gotowania produktów spożywczych pozwalają zachować ich składniki odżywcze i podkreślić wyjątkowy smak ulubionych dań. Nawet we własnej kuchni możemy poczuć się jak profesjonalny kucharz, dlaczego nie spróbować?

Na czym polega metoda gotowania sous vide?


Restauracje coraz częściej proponują klientom dania gotowane metodą sous vide, na czym ona polega? Żywność, zapakowana próżniowo w specjalne torebki, umieszczana jest w wodzie w garnku i gotowana w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze, która jest zazwyczaj sporo niższa niż w przypadku tradycyjnego obgotowywania produktów. Proces przyrządzania potraw jest przez to dłuższy, gdyż wykorzystuje się temperaturę od 58/60°C dla ryb, 65/70°C dla drobiu, po 80/85°C dla warzyw. Trzeba więc umiejętnie rozplanować wszystko w czasie. Główną zaletą tej metody, jest zachowanie naturalnego smaku przyrządzanego produktu i jego wartości odżywczych. Witaminy i mikroelementy pozostają w danym produkcie, a nie w wodzie. Co ważne, wybierając tę opcję, można też zrezygnować z użycia tłuszczu podczas gotowania.

Sprzęt do wolnego gotowania – Sous vide Slow Cooker


Zdrowe gotowanie tą metodą, z wykorzystaniem ulubionych marynat, ziół i przypraw, jest dziś możliwe również w naszych domach. Produkt, który chcemy Państwu przedstawić to urządzenie, które ułatwia ustawienie temperatury od 20 do 95°C gwarantujące jednostajne gotowanie produktów spożywczych. Można używać go w garnkach o minimalnej wysokości 15 cm, ewentualnie pojemnikach odpornych na wysoką temperaturę. Pozwala ustawić czas gotowania nawet na 1 minutę, aż do niemal 100 godzin. Urządzenie wykonane jest z odpornych na wodę materiałów, ma też automatyczny wyłącznik bezpieczeństwa. Wyświetlacz podaje informację w stopniach Celsjusza i Farenheita. Zdejmowana obudowa ułatwia dostanie się do grzałki i wyczyszczenie urządzenia. To cenny dodatek do każdej kuchni.

Najważniejsze cechy produktu


  • Gotowanie Sous vide pozwala zachować w potrawach ich składniki odżywcze i podkreślić wyjątkowy smak
  • Dzięki powolnemu i delikatnemu przygotowaniu wartości odżywcze mięsa, warzyw i ryb zachowane są w potrawie
  • Idealny, oryginalny smak wybranych składników zostaje w jedzeniu
  • Gotowanie bez dodatku tłuszczu
  • Można używać w garnkach i innych pojemnikach odpornych na wysoką temperaturę o wysokości minimum 15 cm
  • IPX7 odporna na wodę konstrukcja z automatycznym wyłącznikiem bezpieczeństwa
  • Zdejmowalna obudowa grzałki dla ułatwionego czyszczenia
  • Ustawienie czasowe od 1 minuty do 99 godzin i 59 minut

Specyfikacja:


Pojemność
Maksymalna pojemność pojemnika do 20L
Regulacja temperatury
20-95°C.
Timer
Od 1 minuty do 99 godzin i 59 minut
Głębokość zbiornika
Minimum 15 cm
Dodatkowe informacje
  • Temperatura w °C i °F
  • Zdejmowalna obudowa grzałki dla ułatwionego czyszczenia
  • Wodoodporność IPX7
  • Dokładność +/- 0.1°C
  • Wskaźnik LED fazy gotowania: podgrzewanie, gotowanie, zakończony
  • Automatyczny wyłącznik bezpieczeństwa
Moc
1000 W
Napięcie zasilania
220-240V ~ 50 / 60Hz
Wymiary opakowania
16 x 10 x 42 cm
Digi-store promocja

U nas zapłacisz wygodnie błyskawicznymi płatnościami on-line
dotpay